Montane

torstai 26. toukokuuta 2016

Throwback Thursday - Vaarojen maraton 2015

Eilen kolahti virtuaaliseen postilaatikkoon kutsu lähteä Kolin maisemiin nautiskelemaan 87 kilometrin verran upeasta suomalaisesta korpimaisemasta. Sen kunniaksi netin syövereistä kaivettu raportti viime vuoden maratonista:


Varoitus: Sisältää euforista hehkutusta, krapulaista maailman syleilyä ja seksiä.

Vuosi sitten luin KPK: lta ihmisten raportteja Vaaroilta, ja ihmettelin miten kukaan jaksaa/ viitsii lähteä kotikulmia pidemmälle hölkkäämään. Oudoksuin myös vallalla olevaa lappujuoksukiimaa. Mikä helvetin järki?

No, nyt takana on ensimmäinen vuosi juoksemista, kolme maastomaraa ja yksi sileällä, liuta puolikkaita ja kymppejä. Jopa mailin juoksu. Ja Vaarat.
Vuoden vahvin juoksu, mahtavat maisemat, huippuseuraa ja nauramisesta nyrjähtänyt naama. 4 tuntia 34 minuuttia silkkaa nautintoa.

Voisi sanoa, että tämän vuoden aikana olen juossut itselleni uuden elämän, sen saman mutta uuden. Horisontti on suoristunut ja kulmat pyöristyneet. Tunteet voimistuneet. Juoksemisen harrastaminen on minulle elämän maksimointia.

Tänään ihmettelen mikä järki on ultramatkoilla, ja itseni tuntien olen ensi vuonna viivalla. En malta odottaa.

Nyt alkaa ylimenokausi ja sen jälkeen valmistautuminen elämäni toiseen juoksuvuoteen. Kalenterissa on tässä vaiheessa vasta TGC maaliskuussa, mutta lisää on tulossa.

Vuoden tilastoajat, jotka laitetaan 2016 uusiksi:

Maili 5,25
Kymppi 39.xx
Puolikas 1:27.xx
Mara 3.06.xx

Seksistä valehtelin.


Loppunousu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti